JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Dougami Mazubar
Country: Peru
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 1 April 2011
Pages: 332
PDF File Size: 16.59 Mb
ePub File Size: 18.85 Mb
ISBN: 231-6-65873-977-1
Downloads: 99957
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yogrel

Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila. Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji. U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Naravno, malo se toga vodi na njihova imena.

Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale. U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom.

Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. Izvesni Velislav iz Zxgrebacka trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. U njima organizuje i trgovinu belim robljem.

  ISHMAEL AND THE RETURN OF THE DUGONGS PDF

Mafija – PDF Free Download

Petu grupu predvodi Hadin Zenelji, u kojoj je i njegov sin Arben. Nigerjska Mafija i Kriminal. Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave. U sukobu su sa ostalim bandama. Sada su se, naizgled, primirili. Registrovan je kao veliki narkodiler.

Ovom poslednjem, zzagrebacka su poreske utaje, prevare i falsifikovanje isprava.

Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. Jovan i Milisav su vlasnici privatnih firmi u Prokuplju.

Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope. Do danas ubice nisu otkrivene. Policija ih je sve evidentirala i na jednom mestu sakupila podatke.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Registrovani su i kao narkomani. Pojedinci iz grupe, prema poslednjim policijskim saznanjima, bave se i trgovinom narkoticima.

Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje. Ostala je bez dobrog dela profita, koji je proteklu deceniju ostvarivan nelegalnim poslovima, uglavnom u zoni sive ekonomije, i preorijentisala se na biznis u zakonskim okvirima.

Jasna Babić (Author of Zagrebačka mafija)

Trenutno je u zatvoru. Vozila se kradu po celoj Evropi, a preprodaju u Jugoslaviji. Po broju kriminalnih grupa, odmah je iza Beograda. Povezali su se i sa pojedinim radnicima MUP-a, ali i Carine. Mnoge objekte pokupovao je i po raznim zemljama Evrope. Droga je u Boru poseban problem. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila.

  ASTM D1140 PDF

Usput organizuju i prostituciju. Privredni kriminal glavni je izvor prihoda Rasima, Ramiza i Nazima, koji su u rodbinskim vezama. Za drugog postoje operativni podaci da je fiktivni vlasnik diskoteke, zagrehacka i da ima radnju prehrambene robe.