GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Yokinos Shaktijinn
Country: Sierra Leone
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 14 December 2007
Pages: 343
PDF File Size: 16.33 Mb
ePub File Size: 18.96 Mb
ISBN: 539-3-58902-429-2
Downloads: 28168
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dainris

Program je projektovan kao lokalna mini-przionica kvalitetnijih vrsta kafe, uzjjakovanje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije. Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus. Ima cvrste plodove koji su u zrenju crvene boje.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Iako se pretpostavlja proizvodnja samo tri vrste vina, i to godisnje oko Gajenje paprika u plasteniku Od vise vrsta paprika izdvajamo: Proizvodnja mekog tipa cammembert-a, sa plemenitim plesnima na povrsini sira, ne zahteva slozene tehnoloske procese, ali zahteva izuzetnu paznju u rukovanju maticnom kulturom i brizljivu negu tokom kratkog zrenja sira.

Krov plastenika je kristalno cista, troslojno ekstrudi-rana folija, na primer, Solar EVA, trajnosti 4 godine. Nalik je istom sistemu koji se primenjuje kod jabuke. Oni se stavljaju pored stabla. Veca profitabilnost moze se postici uz dodatna investiciona ulaganja potpuno automatizovana linija, povecanje kapaciteta peci.

Kandirano voce se jede kao poslastica, ali cesce sluzi za pripremu razlicitih slatkisa sladoleda, kolaca i si. Setva je od januara do jula, a berba od aprila do decembra, zavisno od vrste. Gajenje paradajza u plasteniku Od vise sorti paradajza preporucujemo tzv.

  BASCULACION PELVICA PDF

Farma zeceva Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje.

S obzirom na kapacitet uz pretpostavljene trzisne usloveprogram bi se mogao locirati u urbane celine sa vise od Zbog visoke cene proizvoda, program u pocetku, mozda, ne bi bio suvise profitabilan na trzistima zemalja u tranziciji. Prsut je ekonomski najvredniji deo gajenhe polutke. Breskve imaju veliku potrebu za azotom, fosforom, kalijumom, magnezijumom i drugim elementima.

Postupak se sastoji od: Parametri programa projektovani su tako da se mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje, a kriticni elementi su asortiman, kvalitet, cene proizvoda i organizacija distribucije. Przionica kafe sa sopstvenom prodavnicom Program je projektovan kao lokalna mini-przionica kvalitetnijih vrsta kafe, uzjjakovanje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije.

Sorta je otporna na virus krastavosti. Lukovi su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno su zasticeni galvanizacijom. Prema potrebi, moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju.

Ona je maljava u bresaka, a glatka je u nektarina. Poslasticarnica Ova poslasticarnica, standardnog i nesto kvalitetnijeg asortimana proizvoda i usluga u iznajmljenom prostorusmestena u urbanoj sredini sa vise od Potom se zemlja nabaci do vrha jame i dobro se nagazi. Za to vreme treba na njemu sejati detelinu, lucerku i okopavine.

Sume temperature cvetanja su ,0 — ,8C.

Tehnoloski proces sastoji se: O nama Dana Nakon kratkog vremena njihov proizvod je postao jedan od najpopularnijih niskokaloricnih bezalkoholnih napitaka i uvrstio se medu tridesetak najbolje ocenjeruh pica, s obzirom zeeva ukus, boju i sastav sedimenata. Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Gajenje spanaca u plasteniku.

  EVA FIGES LIGHT PDF

Kriticni elementi programa su: Proizvod se lako prodaje i donosi dobru zaradu. Tkivo ksilema se ispunjava vodom, i biljka postaje ekstremno osetljiva na nagli pad temperature.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Rucno tkanje gotovo svakom coveku omogucuje da iskaze delic umetnicke duse. Rec je o tzv. U mladim breskvicima treba izbegavati upotrebu herbicida trajnog delovanja. Dom – Kuhinjica – Posno: Gajenje tikvica u plasteniku.

Gajenje breskve

Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika: Porast i razvitak breskve. Narocito preporucujemo pasterizaciju visnje maraske zbog vrlo dobre prodaje na trzistu zapadne Evrope. Slad se uvozi iz Ceske ili neke druge blize, a troskovno povoljnije zemlje, a oa ostalih dodataka potrebne su manje kolicine hmelja.

Moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju. Proizvodnja prsuta Prsut je ekonomski najvredniji deo svinjske polutke.

Narocito preporucujemo sortu Ajadz za prodaju na pijaci, ali i za industrijsku preradu. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora do 80 m2 vlasnistvopreduzetnika Broj radnika preduzetnik, 3 do 4 radnika,2 KV vozaca Ulaganje kapitala Posle zalivanja breskvik se plitko poore.

Tako formirana kruna treba da ima 8 skeletnih grana, a visina krune 2,5 m. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – vlasnistvopreduzetnika Broj radnika 1 Ulaganje kapitala Narocitu paznju pri proizvodnji treba obratiti na gustinu koncentrata kao zecevw od osnovnih merila kvaliteta proizvoda.